Често задавани въпроси

1. Herbalife Nutrition: кои сме ние?

От 1980 г. Herbalife Nutrition изпълнява мисия: да подобри хранителните навици по целия свят – чрез здравословни научно доказани продукти със страхотен вкус – продукти, които помагат на хората да получат подходящия баланс полезни храни. Herbalife Nutrition е глобална компания за директни продажби на продукти за здравословно хранене с над 40-годишен опит в разработването на пълна гама вкусни хранителни продукти, които могат да бъдат персонализирани, за да отговорят на индивидуалните нужди на потребителите и да им помогнат да постигнат своите индивидуални цели за здраве и уелнес.

2. Как работи Herbalife Nutrition?

Продуктите на Herbalife Nutrition се предлагат изключително чрез обучени независими дистрибутори, които предоставят изчерпателни и индивидуални решения за хранителните и уелнес цели на своите клиенти. Освен това Herbalife Nutrition предоставя Златен стандарт в политиката си за защита на потребителите, като предлага гаранция за пълно възстановяване на заплатената сума за първия поръчан продукт – в случай, че клиент поиска това.

3. Къде работи Herbalife Nutrition?

Herbalife Nutrition се грижи за най-различни ежедневни хранителни нужди, като предлага избор на потребителите в повече от 90 държави по целия свят (56 страни в регион EMEA – Европа, Близкия Изток и Африка). Чрез подобряване на хранителните навици на хората и предоставяне на висококачествени продукти и икономически възможности, Herbalife Nutrition оказва положително въздействие в общностите по целия свят.

4. Продуктите на Herbalife Nutrition подходящи ли са за отслабване?

Продуктите на Herbalife Nutrition са висококачествени и научно доказани. Предлагат се: протеинови барчета и леки закуски, билкови чайове, напитки с алое, хранителни добавки, хидратиране при спорт, продукти за външно хранене и протеинови шейкове, заместители на хранене. Шейковете „Формула 1“ на Herbalife Nutrition са заместители на основно хранене – с цел контрол на теглото. Ежедневното заместване на едно хранене при нискокалорична диета със заместител на хранения допринася за поддържането на телесното тегло след намаляването му. Ежедневното заместване на две основни хранения при нискокалорична диета със заместители на хранения допринася за намаляване на телесното тегло. Глобалната философия за здравословно хранене се основава на здравословни хранителни навици, което води до здравословен, активен начин на живот и спазване на индивидуална програма с помощта на образован и обучен дистрибутор. Тази философия помага за подобряване на хранителните навици на света – човек по човек.

5. Какъв е ангажиментът на Herbalife Nutrition към качеството?

Съставките в продуктите на Herbalife Nutrition се доставят от земеделци, които са се ангажирали да отговарят на високите стандарти на компанията за садене и съхранение. Herbalife Nutrition тества съставките в лаборатории от световна класа, преди да влязат в производство, като гарантира, че съставките отговарят не само на единните световни стандарти на компанията, но и на всички държавни изисквания. Лабораториите на Herbalife Nutrition са постигнали най-високо ниво на акредитация (ISO 17025), което отразява – от страна на компанията – стриктното придържане към водещите в тази промишленост стандарти. Цялостният процес за качество, който спазва Herbalife Nutrition, гарантира, че това, което е върху етикета, е вложено в продукта. От отглеждането на изходните съставки до крайните продукти, които помагат на клиентите да живеят по-здравословен живот, ангажиментът към качеството е в основата на всичко, което прави Herbalife Nutrition.

6. Кой може да консумира продуктите на Herbalife Nutrition?

През 2020 г. ежедневно се консумират 5,3 милиона протеинови шейка Herbalife Nutrition по целия свят. Всички продукти на компанията са създадени, за да бъдат съвместими с глобалното, европейското и националното законодателство, за да се гарантира, че продуктите са безопасни за консумация от здрави лица над 18 г. Продуктите на Herbalife Nutrition трябва да се консумират според указанията на етикета. Важно е да се отбележи, че някои продукти съдържат съставки като соя, овес, млечни продукти, кофеин и др., и следователно може да не са подходящи за определени категории хора, напр. бременни и кърмачки. Ако имате въпроси относно продукти на Herbalife Nutrition или специфични техни съставки, можете да се свържете директно с екипа от отдел „Защита на потребителите“ за целия свят. Освен това Herbalife Nutrition препоръчва да се консултирате с Вашия личен лекар, преди да направите каквито и да е промени в хранителния си режим.

7. Колко струват продуктите на Herbalife Nutrition?

Продуктите на Herbalife Nutrition се предлагат на конкурентни цени. Всички продукти на Herbalife Nutrition, които се отнасят до управление на теглото, здраве и благополучие, спортно хранене и лична грижа отговарят на съотношението цена/качество.

8. Продуктите на Herbalife Nutrition подходящи ли са за строги вегетарианци (вегани)?

Много от продуктите на Herbalife Nutrition съдържат растителен протеин, извлечен от соя, включително формулата на по-голямата част от различните вкусове на водещия продукт на компанията: Формула 1, балансиран шейк, заместител на хранене. Този устойчив растителен протеин изисква по-малко земя и вода при отглеждане и отделя по-малко въглерод, отколкото протеините на животинска основа. За да предостави допълнителен избор на потребителите, Herbalife Nutrition предлага и алтернативни протеини на растителна основа, сред които: грах, ориз, киноа и др.

9. Къде мога да закупя продукти на Herbalife Nutrition?

Шейкове и други продукти на Herbalife Nutrition можете да закупите лично, като се свържете с независим Член (намерете най-близкия до Вас – във Вашия район, като използвате този формуляр).