Herbalife полезен ли е за мен?

Herbalife Nutrition използва процес в 14 стъпки за гарантиране на качеството на продуктите, използвайки естествени съставки с цел и всеки продукт е направен с грижа

Качественото хранене е в основата на всичко, което правим. Нашият отличаван с награди шейк „Формула 1“ заместител на хранене е създаден с изолат на соевия протеин, смятан за пълноценен протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини, като протеинът на свой ред допринася за растежа и поддържането на мускулна маса и нормалното състояние на костите.

Нашите шейкове заместители на хранене съдържат и 25 основни витамина и минерала, включително витамин D, който допринася за нормалната функция на имунната система и поддържането на нормалното състояние на костите,  и витамин C, който допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора.

В допълнение към хранителната стойност на нашите продукти ние гарантираме и най-високо качество чрез редица сериозни тестове и проверки: от снабдяването на съставките до крайния пакетиран продукт, включително гаранция за качество, безопасност, научна обосновка, регулаторна рамка, сетивност и дизайн на етикета. Всичко това ние наричаме нашия ангажимент „От семето до масата“.

Нашият ангажимент „От семето до масата“ е система за качествен контрол с 14 подстъпки.

Всичко започва с качествени съставки още от първите три стъпки – засаждане, отглеждане и прибиране на реколтата. Тези стъпки гарантират, че имаме пълна проследимост на активните съставки в нашите продукти.

След това започваме производствения процес. Това включва използването на най-съвременни технологии при смесване, пресоване, опаковане и производство. Ние можем да гарантираме, че клиентите получават точно един и същ висококачествен продукт всеки път, независимо дали консумират нашите продукти във Великобритания, Южна Африка, Индия или Мексико.

Всички наши производствени мощности и лаборатории отговарят или надвишават добрите производствени практики, а нашите лаборатории от световна класа са получили най-високо ниво на акредитация, което е отражение на това, че стриктно спазваме водещите в тази промишленост стандарти.

Всяка от тези акредитации гарантира следното:

  • Международната организация по стандартизация (ISO) – със стандарт №17025 акредитира, че лабораторните тестове на Herbalife Nutrition са точни и надеждни.
  • Международните сертификати на NSF показват, че производствените съоръжения на Herbalife Nutrition произвеждат всички наши продукти съгласно действащите разпоредби. Даваме гаранция, че продуктите продължават да отговарят на спецификациите и твърденията, посочени върху етикета.
  • Освен това NSF посочва, че продуктите на Herbalife24 не съдържат никакви забранени вещества, съгласно изискванията на водещи международни спортни организации и асоциации.
  • Сдружението на природните продукти за здраве (NHP) отбелязва, че Herbalife Nutrition използва инструменти за ДНК-базирани тестове и така всяка съставка се състои от правилните видове растения и растителни продукти, необходими за потвърждаване на твърденията, свързани с човешкото здраве, изложени върху етикета на всеки един от нашите продукти.

Източник на съдържание: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-good-for-me/