START YOUR BUSINESS TODAY

член на herbalife nutrition, който работи на лаптопа си от вкъщи

ЗАПОЧНЕТЕ СВОЙ БИЗНЕС

Изградете собствен бизнес с Herbalife Nutrition - една от водещите марки за директни продажби в света. Започнете днес - възползвайте се от опита и доказания успех на водеща компания в директните продажби и поставете основите на вашия собствен бизнес.

треньор по хранене, който говори със своите клиенти в клуб по здравословно хранене

БЪДЕТЕ СИ СВОЙ СОБСТВЕН ШЕФ

Определете си работно време и работете от място, което ви подхожда. Доказано е, че гъвкавостта има значително положително въздействие върху баланса между професионалния и личния живот, така че възможност като тази може да бъде точно това, от което се нуждаете. Съберете екипа си и развийте бизнес, който отговаря на вашия начин на живот.

шейкове формула 1 със значка за златен стандарт

ГАРАНЦИЯ ЗА ЗЛАТЕН СТАНДАРТ

Нашият Златен стандарт съществува, за да ви помогне да развиете бизнеса си. Това означава, че е лесно да правите бизнес с нас, че сме напълно прозрачни и че можем да ви предложим отлични условия за постигане на вашите бизнес цели.

Green Tick

Ниски първоначални разходи: Няма минимална сума за поръчка, а цената на Членския пакет на Herbalife е достъпна. Не е необходимо да купувате каквито и да било инструменти за продажби или бизнес, за да стартирате и успеете с Членството си в Herbalife.

Green Tick

Гаранция за връщане на парите: За сумата на цената на пакета за Членство в Herbalife получавате 90-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че Членството ви бъде отменено по някаква причина.


 

Green Tick

Гаранция за връщане: 100% гаранция за връщане на парите за всички непродадени продукти през предходните 12 месеца в случай, че Членството бъде отменено по някаква причина.

Green Tick

Ясна информация за бизнес възможността: Предоставяме на потенциалните Членове ясна, точна и навременна информация за възможните доходи.

    

мъж и жена в клуб по здравословно хранене, които разговарят и се смеят

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ НАШАТА ОБЩНОСТ

Споделете страстта си към продуктите и бизнеса с милиони ентусиасти от цял ​​свят. Възползвайте се от професионално обучение, подкрепа и достъп до продукти, разработени от водещи диетолози. Нашите продукти не могат да бъдат закупени в магазини или супермаркети - те се продават изключително чрез мрежата на независимите дистрибутори на Herbalife Nutrition.

съдържание на стартов пакет на Herbalife Nutrition

ВАШИЯТ СТАРТОВ ПАКЕТ

Регистрирайте се, започнете бизнес и поръчайте стартовия си пакет с основни инструменти и обучение, което ще ви позволи да започнете.

Green Tick

Чанта Herbalife Nutrition  

Green Tick

Herbalife Nutrition Продуктова брошура

Green Tick

Formula 1 шейк с вкус на ванилов крем  

Green Tick

Herbalife Nutrition Пакет за добре дошли

Green Tick

Herbalife Nutrition шейкър

Green Tick

Достъп до онлайн инстументи и обучения

Green Tick

Herbalife Nutrition мерителна лъжица

  

треньор по хранене дава съвет на клиент навън

БЪДЕТЕ ВОДЕЩА СИЛА ЗА ПРОМЯНА

Бъдете съветник, ментор и приятел. Помогнете на клиентите да се отърват от старите навици, да подобрят диетата си и да живеят по-здравословно и по-активно. Бизнес възможността с Herbalife Nutrition е уникална във важната роля, която треньорът и дистрибуторът играят при клиентите. Присъединете се към нашата общност днес и направете нещо важно.

  

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В: Колко време ще трябва да отделя за работа?
Вие сами решавате колко време и усилия ще инвестирате в бизнес възможност с Herbalife Nutrition. От вас зависи да посветите 40 или 4 часа седмично на работата си - или изобщо не.

В: Колко ще спечеля?
Това зависи от вас, но нека очакванията ви бъдат реалистични. В зависимост от това дали работите на непълен работен ден или на пълен работен ден, вашите резултати ще бъдат съобразени с времето, енергията и отдадеността, които инвестирате във вашия бизнес.

Преди да вземете решение, моля, прочетете нашата Отчет на Herbalife за типичните печалби на членовете.

В: Какви са основните предимства?

1. Гъвкавост
Определете собственото си работно време и откъде ще работите - това е бизнес възможност, която се адаптира към вашия живот.

2. Качество
Ние ви предлагаме най-добрите научно обосновани продукти, използвани от милиони клиенти всеки ден.

3. Общност
Когато се включите в бизнес възможност с Herbalife Nutrition, вие се включвате в добре утвърдена глобална общност - ставате част от семейството на Herbalife Nutrition и получавате подкрепа и съвети.

4. Награди
Получавате безплатен достъп до нашия Център за потребители. Тук ще намерите специални оферти и отстъпки, както и най-новите образователни и учебни материали, с които ще разширите знанията си за продуктите и храненето.

В: Как да се обуча за храненето?
Когато станете независим дистрибутор на Herbalife Nutrition, получавате достъп до множество инструменти за образование и обучение, които да ви помогнат да научите повече за храненето, здравето, техниките за продажба и други.

В: Мога ли да се откажа, ако не ми харесва?
Правете бизнес по начина, по който искате, с ниски начални разходи - всичко в съответствие с обещания от нас стандарт за дистрибутор на злато. Ако установите, че бизнес възможността с Herbalife Nutrition не ви устройва, можете да анулирате Членството си през първите 12 месеца.

В: Защо да се включа?

Научете повече
Получавате достъп до обширни знания и ексклузивни събития, с които ще бъдете обучени за продуктите и храненето като цяло.

Печели повече
Адаптирайте работата към живота си, помагайте на другите и правете нещо, което обичате. Възползвайте се от чудесната възможност за основни или допълнителни доходи с една от водещите световни марки в директните продажби.

В: Как мога да започна?

1. Попълнете онлайн формуляра.
2. Ще се свържете с независим дистрибутор на Herbalife Nutrition.