Cвъpжete ce c нac

Когато имате нужда от отговори или помощ, подкрепата, която заслужавате е винаги на Ваше разположение. За да се свържете с Herbalife Nutrition, моля:

Попитайте Вашия Независим Член на Herbalife Nutrition:
Когато имате въпроси относно продуктите или бизнес възможността на Herbalife Nutrition, ние Ви окуражаваме да говорите с Вашия Независим Член на Herbalife Nutrition. Вашият Независим Член на Herbalife Nutrition е отдаден на това да отговори на Вашите въпроси и да осигури информация, от която имате нужда. Просто вдигнете телефона и му позвънете.

Пишете ни:
Universal-K Bulgaria
бул. Тодор Алeксандров 9
гр. София
България

Обадете ни се:
Приемаме обаждания от понеделник до петък, от 9:00ч. до 18:00ч. и всяка последна събота на месеца: 10:00ч. до 14:00 ч. на телефон: + 359 2 9802220

Отдел за контакти 00800 118 44 33 (безплатен номер за България) от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа. E-mail: msbulgaria@herbalife.com

Контакт по електронна поща... и защо не го предпочитаме:
Вашето удовлетворение е всичко за нас и ето защо ние искаме да сме сигурни, че получавате точни, персонализирани отговори. Отговорите по електронната поща могат често да бъдат кратки, незадоволителни и непълни. Ето защо ние избираме да се концентираме върху значимото клиентско обслужване, за предпочитане чрез личен разговор с нас или Вашия Независим Член.

За глобална директория с местоположения на Herbalife Nutrition по света, натиснете тук.