здравословна закуска купа със смути с банани и ягоди

КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО

Нашите продукти за контрол на теглото се основават на науката и са специално създадени, за да ви помогнат да постигнете целите си и да се възползвате от предимствата на балансираната диета.

чаши с шейкове на herbalife nutrition с различни вкусове

ЗАМЕСТИТЕЛИ НА ХРАНЕНЕ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО

Шейкът Herbalife Nutrition Formula 1 е хранително балансиран заместител на хранене, направен от съставки, подходящи за вегани. Това балансирано хранене съдържа висококачествени растителни протеини, както и всички ключови микроелементи и макронутриенти, от които тялото се нуждае. Това е практична и здравословна алтернатива на висококалоричната закуска, обяд или вечеря. Можете да избирате измежду 10 вкусни вкуса на Формула 1.

протеинови леки закуски и барчета herbalife nutrition върху бяла маса

ВИСОКОПРОТЕИНОВИ ЛЕКИ ЗАКУСКИ

Нашите богати на протеини леки закуски едновременно допълват приема на протеини и ви дават енергия. Независимо дали изпитвате нужда да ядете нещо питателно сутрин, или искате нещо вкусно за допълнителна енергия следобед, или се нуждаете от нещо за хапване в движение, с нашата гама от барчета и леки закуски ще можете да постигнете целите си за хранене, без да нарушавате балансирания си хранителен план.

освежаваща напитка хербал алое концентрат herbalife nutrition с лимон и мента

НИСКОКАЛОРИЧНИ НАПИТКИ

Поддържайте приема на течности с нашата гама от вкусни и освежаващи нискокалорични напитки. От Разтворима билкова чаена напитка с добавен кофеин ​​до Хербал алое концентрат, нашите продукти са създадени да поддържат диета с контролиран прием на калориите.