Tози уебсайт и съдържанието в него са разработени и предоставени с единствената цел да предоставят образователна информация и не трябва да бъдат третирани или разглеждани като маркетингови материали. Изявленията, направени на уебсайта, не са оценени от нито един регулаторен орган. Информацията за ползите е специално свързана със свързаните съставки и е доказана и подкрепена с научни доказателства и изследвания. Съдържанието на този уебсайт не трябва да бъде хипервръзка, копиране, възпроизвеждане или разпространение по друг начин, изцяло или частично. Не трябва да се предприемат действия в зависимост от съдържанието.

A phytonutrient rich capsule containing natural caffeine, packed with Vitamin C, Vitamin B3, Chromium and botanical extracts.

FIIT-NS™

Fiit-NS е смес от полифеноли, които се извличат от плодове и зеленчуци. Проучванията показват, че тази смес може да помогне за намаляване на мастната тъкан в коремната област и обиколката на талията. Може да повлияе положително на качеството на живот, свързано със здравето (HRQOL), като същевременно намалява чувството на отпадналост и умора.

Хранителни продукти, допринасящи за здравето на червата

ПРЕБИОТИЦИ И ПРОБИОТИЦИ

Ключът към предотвратяването на много здравословни проблеми е поддържането на здрави черва. Ето защо е от съществено значение за нас да консумираме храни и добавки, които активно хранят червата ни с „приятелски бактерии“ и фибри. Доставяйки и двете, ние подсилваме добрите бактерии в червата, като същевременно помагаме да се предпазим от храносмилателни проблеми, стрес, лоша имунна защита, проблеми със съня и разстройства на настроението.