бутилки с хранителни добавки herbalife с фибри и билки, таблетки roseguard и n-r-g на бяла маса

ОСИГУРЕТЕ НА ТЯЛОТО СИ НЕОБХОДИМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА

Възможно е въпреки всички наши усилия ежедневната  ни диета да не съдържа необходимите количества от всички хранителните вещества. Тук влизат хранителните добавки, които могат да помогнат за осигуряването на необходимия прием на хранителни вещества. Витамините, минералите и други хранителни добавки допринасят за поддържането на общото благосъстояние.

работно бюро с шишенца витамини и минерали herbalife nutrition

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Витамините и минералите са ключова част от диетата. Те са необходими за благосъстоянието на нашето тяло. Балансираната диета може да ни помогне да си доставим основни витамини и минерали, но понякога е трудно да осигурим необходимия прием на хранителни вещества само чрез храната. Хранителните добавки с витамини и минерали могат да помогнат за осигуряване на препоръчителния дневен прием на микроелементи.

herbalife nutrition хранителнa добавкa с фибри напитки в чаши

ФИБРИ

Възрастните се нуждаят от 25 грама фибри на ден, за да поддържат нормалната функция на храносмилателната система. Но повечето от нас изобщо не получават достатъчно фибри. За да ви помогнем да постигнете препоръчителния си дневен прием на фибри, ние предлагаме редица решения и добавки към диета с високо съдържание на фибри.

капсули herbalifeline max омега-3 в купа, с формата на риба

ПОЛЕЗНИ МАЗНИНИ

За да може тялото ни да функционира правилно, то се нуждае от малки количества мазнини. Есенциалните мастни киселини (EPA и DHA) в малки количества и с правилния баланс (250 mg / ден) допринасят за поддържането на нормалното зрение и нормалната функция на мозъка.

herbalife nutrition протеинов шейк с вкус на ванилов крем в чаша с плодове и бадеми

ПРОТЕИНОВИ РЕШЕНИЯ

Просто увеличете приема на протеини - нашите висококачествени протеинови хранителни добавки са идеалното допълнение към ястията и леките закуските. Добавете ги към шейкове и смутита или към вашите овесени ядки.

жена след тренировка навън

ЕНЕРГИЯ И ДОБРО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ

Независимо дали не тренирате, тренирате рядко или сте активен спортист, задоволяването на ежедневните ви нужди от хранене и хидратация е от съществено значение.