Какви са рисковете от продуктите на Herbalife?

Най-високите индустриални стандарти на Herbalife Nutrition за всички наши ръководства за продукти

Няма никакви рискове за здравето, свързани с продукти на Herbalife. Преди даден продукт да стигне до рафта, неговото „пътуване“ следва стриктни процеси, заложени от европейските и местните закони, разпоредби и вътрешни насоки, за да се гарантира, че този продукт е безопасен за консумация. Тези насоки започват от концепцията по създаването на продукта чак до опаковката. Herbalife Nutrition спазва ръководство от 14 стъпки, за да гарантира качеството, за да бъдат клиентите сигурни, че консумират само продукти с най-високо качество.

В над 90 пазара, където работим, имаме специални екипи за контрол на качеството. Тези служители проследяват и гарантират, че всеки нов или съществуващ продукт на Herbalife Nutrition отговаря на всички местни правителствени разпоредби за храните.

В портфолиото на Herbalife Nutrition може да забележите, че някои продукти или вкусове се предлагат само в Европа и Африка, а други продукти и вкусове – само в САЩ. Това се дължи на нашето разбиране за предпочитанията за вкус и съставки на различните пазари, както и на спазването на местните законови разпоредби.

Как Herbalife Nutrition гарантира, че няма рискове за здравето, свързани с продуктите?

Herbalife Nutrition участва в множество проучвания и клинични изпитвания, за да гарантираме, че нашите продукти са напълно безопасни.  

Проучване, проведено през 2010 г. от Li Z, et al. с Националния институт по здравеопазване върху растителните съставки (PubMed), поднесе следното заключение:  богатите на протеини заместители на хранене не носят неблагоприятни последствия върху здравето. Както високопротеиновите, така и стандартните протеинови диети са добре поносими и устойчиви. Въз основа на рутинни клинични оценки се прави заключението, че няма промени в чернодробната функция, бъбречната функция или костната минерална плътност в човешкото тяло.  

Това проучване показа, че диетите с високо съдържание на протеини и тези със стандартен прием на протеини са довели до очакваното сваляне на тегло след 12 месеца, типично при режим на хранене със заместване на основно хранене при всеки човек индивидуално.

Herbalife Nutrition се придържа към най-високите стандарти в промишлеността за всички наши продукти. Разполагаме с повече от 300 учени, лекари и експерти в областта на балансираното хранене, науката и здравето, които неуморно гарантират, че качеството е нашият основен фокус. Освен това имаме ISO 45001 стандарт за здравословни и безопасни условия на труд, издаден от NSF-ISR за всички наши производствени мощности.

Продуктите на Herbalife Nutrition са безопасни за Вашето здраве. Вярваме, че знанието е мощно оръжие само ако се споделя. Нашата мисия е да подобрим хранителните навици по целия свят със балансирани продукти с чудесен вкус и научно обосновани – в рамките на балансиран и разнообразен хранителен режим като част от здравословен и активен начин на живот – помагайки Ви да постигнете правилния хранителен баланс.

Източник на съдържание: https://www.herbalife.co.uk/faq/what-are-the-health-risks-of-herbalife/