Безопасни ли са Herbalife продуктите за прием по време на кърмене?

Млада майка бута бебешката си количка на разходка на открито

Ние препоръчваме на кърмещите майки преди да започнат да консумират нашите продукти да обсъдят промените в хранителния си режим и добавките със своя личен лекар, за да се определи доколко те са пригодни за една жена въз основа на здравословния й статус, хранителните й потребности и всякакви други хранителни ограничения, наложени на майката и/или детето преди употреба.

Важно е да знаете, че нашите продукти не са специално тествани, за да покажат, че за безопасни за консумация по време на бременност или кърмене. Препоръчваме на бъдещите или кърмещи майки да се консултират с личния си лекар преди да приемат добавки, за да се определи доколко са подходящи за приемане.

Дори ако сте консумирали продукти на Herbalife Nutrition преди да забременеете или да започнете да кърмите, Ви препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар. По този начин той може да препоръча правилните хранителни вещества – според Вашите индивидуални здравни потребности.  

Ако личният Ви лекар и/или акушерка има въпроси относно нашите съставки или самите продукти, нека да се свърже с нас директно на електронния адрес: gcs@herbalife.com.

Източник на съдържание: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe-to-use-whilst-breastfeeding/