Безопасни ли са Herbalife продуктите за прием по време на бременност?

Бременна жена, готви здравословна храна със зеленчуци

Всички хранителни добавки по време на бременност трябва да бъдат обсъдени с Вашия лекар, който проследява бременността Ви. Важно е да знаете, че нашите продукти не са специално тествани, за да покажат, че за безопасни за консумация по време на бременност или кърмене. Препоръчваме на бъдещите или кърмещи майки да се консултират с личния си лекар преди да приемат добавки, за да се определи доколко са подходящи за приемане.

Ето защо е изключително важно лекарят, който проследява бременността Ви, да е уведомен за всички добавки, които приемате, за да прецени дали те са съвместими и могат ли да се консумират безопасно – според Вашите индивидуални хранителни или здравословни потребности.

Мога ли да консумирам продукти на Herbalife Nutrition по време на бременност?

По време на бременност една жена средностатистически трябва да приема 2500 калории на ден – в сравнение с 2100 калории, необходими на тялото й преди да забременее. Увеличеният прием има за цел да подпомогне растежа на здраво бебе.

Ако лекарят, който проследява бременността Ви има въпроси относно нашите съставки или самите продукти, нека да се свърже с нас директно на електронния адрес: gcs@herbalife.com.

Източник на съдържание: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe-to-use-during-pregnancy/