Herbalife ефективен ли е?

Herbalife Nutrition е марка номер 1 за заместители на храна в света

Да, продуктите на Herbalife наистина са ефективни. Нашите независими Членове са помогнали на милиони потребители по целия свят да постигнат своите хранителни цели.

Продуктите на Herbalife Nutrition работят ли?

Всеки един от нашите продукти е минал процедура на проучване, разработване и разпространение с една и съща цел – да се подобрят хранителните навици на хората по целия свят, предлагайки им вкусни научно доказани хранителни продукти. Това се подсилва и от подкрепата и общността, които нашите независими Членове поднасят на всеки свой клиент. Продуктите на Herbalife Nutrition са най-ефективни, когато са включени в балансиран хранителен режим и като част от здравословен и активен начин на живот. Ето защо нашите независими Членове по целия свят подпомагат своите клиенти с индивидуални хранителни планове и препоръки за продукти.

С две думи: помагаме на хора по целия свят да получат правилното балансирано хранене.

През 2020 г. по целия свят са продадени 1,9 милиарда порции протеинови шейкове Herbalife Nutrition. Изградили сме дълготрайни взаимоотношения върху основния елемент на работа: доверието. Посветени сме на идеята да поддържаме това доверие, като инвестираме в качеството на нашите продукти за милионите потребители по целия свят.

Ефективен ли е шейк Формула 1, заместител на хранене?

Да, нашият шейк Формула 1 работи. Когато се консумира заедно със здравословен, балансиран начин на живот, нашите вкусни шейкове, заместители на хранене, Ви помагат да поддържате своите хранителни цели. Всички продукти Формула 1 на Herbalife Nutrition са създадени в съответствие с глобалните и местни разпоредби. В Европа нашите продукти се произвеждат в съответствие с Регламент №2016/1413 на Европейската комисия, който подробно залага изискванията за състава, на които трябва да отговаря даден продукт, за да се квалифицира като заместител на хранене с цел контрол на теглото.

Европейската агенция за безопасност на храните (EFSA) проведе независима оценка на продуктите, заместители на хранене, в съответствие с Директива 96/8/EC на ЕС относно диетите с ограничен прием на енергия/калории и изготви положително становище (https://www.efsa.europa.eu/it/efsajournal/pub/1466).

Впоследствие Европейската комисия разреши две здравни претенции, свързани с продукти, заместители на хранене, които служат за контрол на теглото и поддържането му.

  • “Ежедневното заместване на едно хранене при нискокалорична диета със заместител на хранения допринася за поддържането на телесното тегло след намаляването му“.
  • „Ежедневното заместване на две основни хранения при нискокалорична диета със заместители на хранения допринася за намаляване на телесното тегло“.

Защо Herbalife Nutrition е ефективен?

След като сме помогнали на милиони хора по целия свят да постигнат своите хранителни цели, значи продуктите на Herbalife Nutrition работят – ефективни са: независимо дали искате да вдъхновите други хора или имате нужда от малко чужда помощ. Herbalife Nutrition Ви дава възможност да станете част от силна и подкрепяща общност и да се възползвате от предимствата на балансираното хранене.

Източник на съдържание: https://www.herbalife.co.uk/faq/does-herbalife-work/