This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

Актуализирахме нашата Политика за поверителност. Моля, кликнете тук, за да я видите сега.

Свържете се с нас

Когато имате нужда от отговори или помощ, подкрепата, която заслужавате е винаги на Ваше разположение. За да се свържете с Хербалайф, моля:

Попитайте Вашия Дистрибутор
Когато имате въпроси относно продукти или интерес в Бизнес възможността на Хербалайф, Ви окуражаваме да говорите с Вашия местен Дистрибутор на Хербалайф. Вашият Дистрибутор е отдаден на това да отговори на Вашите въпроси и да осигури експертната информация, от която имате нужда. Просто вдигнете телефона и му позвънете.

Пишете ни:
Универсал К
бул. Тодор Алeксандров 9
гр. София
България


Обадете ни се
Приемаме обаждания от понеделник до петък, от 10:00 до 18:00 часа на телефон: + 359 2 9802220

Контакт по електронна поща... и защо не го предпочитаме.
Вашето удовлетворение е всичко за нас и ето защо ние искаме да сме сигурни, че получавате точни, персонализирани отговори. Отговорите по електронната поща могат често да бъдат кратки, незадоволителни и непълни. Ето защо ние избираме да се концентираме върху значимото клиентско обслужване, за предпочитане чрез личен разговор с нас или Вашия местен Дистирбутор на Хербалайф.

За глобална директория с местоположения на Хербалайф по света, натиснете тук.

© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 9.12.2018 г. 12:42:51 ч. | NAMP2HLASPX01